Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

ARRIBO CARNAVAL SITGES

28/02/2019
Un dels moments clau de la celebració del Carnaval de Sitges és l’Arribo de Sa Majestat Carnestoltes que enguany ha arribat a Sitges acompanyat del seu seguici format per set garants dels valors fonamentals. Representats per set colors (groc, lila, rosa, verd, blau, taronja, rosa i blanc i negre), cada un d’ells han sigut els defensors de reivindicacions com la llibertat, del feminisme, de la natura, de la pau, de la diversió, de l’amor, de l’extremisme, entre d’altres, simbolismes que SÍNOCA ha plasmat amb imatges en la projecció que va projectar a la muralla de la Fragata.
El Carnaval de Sitges, seleccionat com un dels millors de l’estat espanyol, enguany ha estat organitzat per la colla Aliguinhos i SÍNOCA ha estat l’encarregada de la producció audiovisual i projecció mapping, de tot l’equip d’il·luminació per pintar l’espai i de l’equip de so. Un espectacle que vam omplir de color, de música i de missatges reivindicatius per donar pas a la disbauxa.
L’acte, que va donar el tret de sortida oficial al Carnaval de Sitges 2019, va aconseguir reunir més de 6.000 persones a la Fragata.