Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Denkendes Auge, video mapping sobre Goethe a Alemanya

01/10/2022

“Denkendes Auge” és un video mapping inspirat en els estudis de Johann Wolfgang von Goethe sobre la llum, la foscor i el color i la seva percepció a través de l’ull humà. Un reconeixement a la vitalitat de la retina, a l’efecte sensible i moral del color i al joc amb els seus contrastos. Paisatges estimulats també per les narracions i poesia de Goethe, estrofes de la qual posen veu al mapping audiovisual.
Una producció que ha estat possible gràcies a l'Essen Light Festival d'Alemanya que ha escollit el projecte de Sínoca per ser realitzat sobre la façana del Brecklinghaus de la ciutat d'Essen. Aquest s'ha projectat durant 10 dies seguits, del 30 de setembre al 9 d'octubre del 2022 en un festival de la llum que utilitza exclusivament energia procedent de fonts renovables.

Del 21 al 23 de setembre del 2023 l'obra de mapping també s'ha projectat sobre la Roter Turm de Chemnitz, símbol de la ciutat i l'edifici més antic que es conserva. Un videomapping arquitectònic 270º que s'ha pogut recórrer espacialment pels tres costats de la torre gràcies a la primera edició del festival de la llum alemany Light Our Vision en el que Sílvia Isach ha estat l'artista internacional de la programació.


L’ull s’adapta gràcies a la llum per a la llum.


Concepte, Direcció d'Art, Disseny i Animació: Silvia Isach
Música: Hyperreal
Veu: Hans-Günter Brünker