Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

El 10 de maig tindrà lloc un novedós espectacle mai vist dins la sala d'un cinema

27/04/2019
Amb motiu del 25è aniversari del cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès, el compositor i productor musical Roger Subirana i l'artista visual Silvia Isach (Sínoca) han preparat una obra única de música i videomapping inspirada en la pel·lícula “2001: Una odissea de l’espai” titulada “Kubrick’s Odyssey 2019”. Una obra emotiva, experimental, transgressora i de caire futurista creada expressament per a la ocasió. La pantalla del cinema comptarà amb una instal·lació física en forma de monòlit al seu davant, aconseguint, d’aquesta manera, crear un espectacular efecte visual en mapping 3D amb les projeccions que li donaran vida interactuant-hi.
L'espectacle, pioner i inèdit, tindrà lloc el divendres 10 de maig a les 19:30h al Cinema Kubrick de Vilafranca. Amb una durada de 90 minuts, en la primera part es podrà gaudir de l'actuació en directe del músic presentant els nous temes del disc Symbiphonic així com clàssics de la seva trajectòria.
Una experiència immersiva que farà història i les entrades del qual ja es poden adquirir mitjançant el web del Cinema, a la taquilla del cinema o bé trucant al 93 890 24 13.