Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

El mapping és l'opció sostenible i espectacular per a la Festa Major i les festes d'estiu

02/05/2024
Amb l'arribada de l'estiu, les festes exteriors es converteixen en un esdeveniment popular per gaudir del bon temps i de la companyia. Tot i això, en els últims anys, la preocupació per la sequera i l'alt risc d'incendi ha augmentat, cosa que ha portat a la cancel·lació d’algunes d'aquestes celebracions o a trobar una alternativa als castell de focs artificials i a les festes de l’aigua. En aquest context, els espectacles de video mapping es presenten com una alternativa segura i sorprenent per a les festes d'estiu. Aquesta tècnica audiovisual permet projectar imatges i animacions sobre qualsevol superfície, transformant edificis, monuments, places o fins i tot espais naturals en llenços gegants. D'aquesta manera, es pot crear un ambient festiu i màgic sense utilitzar aigua, foc o pirotècnia i que aquests elements hi segueixin estan presents de manera visual.
La projecció mapping és una opció d’espectacle segura i molt versàtil, tant per Festa Major, festivals, festes tradicionals o nits d’experiències. Adaptable a qualsevol temàtica o esdeveniment, el mapping fomenta la seguretat eliminant el perill d’incendi, cosa que el converteix en una opció ideal per a zones amb alt risc de sequera. També promou la sostenibilitat, ja que els equips que utilitzem són de tecnologia làser d’última generació amb els que es redueix el consum d’energia considerablement i, altrament, el videomapping no genera residus ni contaminació, sent una opció respectuosa amb el medi ambient. Tot això sense oblidar la principal aportació d’un mapatge a les festes dels mesos d’estiu: projeccions originals altament impactants i visualment atractives que garanteixen un espectacle únic i memorable per als assistents.
A la nostra web trobareu un bon grapat d’exemples de propostes fresques de video mapping per aquest estiu i en formats diversos. D’una banda oferim mapping arquitectònic per Festa Major sobre edificis patrimonials com a punt d’inici o final de festa, per exemple en el pregó, com a substitució del castell de focs o com a acompanyament escènic d’espectacles folklòrics o teatrals. Mitjançant les projeccions es pot explicar una història relacionada amb la festa o el lloc on se celebra i suscitar-ne l’esperit festiu.
També realitzem videomapping en format d’experiència immersiva en un ambient tranquil i envolvent com és el bosc. El mapping al bosc permet submergir-se en l’entorn natural d’una manera màgica i estimulant, creant una experiència sensorial original i respectuosa amb el medi ambient.
D’altra banda, els festivals i concerts són així mateix activitats a l’aire lliure que guanyen força amb el video mapping. Les projeccions aporten una dimensió estètica única al concert, creant un espectacle visual que complementa la música. Al mateix temps, el contingut visual projectat pot evocar emocions en el públic a través de l'ús d'imatges, colors i moviments intensificant, així, l'experiència emocional de l’esdeveniment. També projeccions temàtiques de teló de fons per celebracions locals com la Festa del Corpus, les quals generen una atmosfera immersiva a gran escala i permeten visualitzar elements que no es podrien representar fàcilment a l'escenari.
Els tradicionals sopar d’empresa a l’estiu s’han convertit en un moment anhelat a les empreses i imprescindibles per fomentar espais i moments per les trobades informals. A l'estiu, les nits més llargues i el clima agradable fan que sigui el moment perfecte per gaudir d'un sopar exterior i complementar l'experiència amb videomapping. El mapping en sopar d’empresa és una manera eficaç de mostrar la creativitat i la innovació d'una empresa, millorar la imatge de la marca i comunicar els valors d’aquesta de manera memorable i atractiva.
A més a més, podem afegir interactivitat al mapatge i que el públic no només miri sinó que hi pugui interactuar influint en el contingut que es projecta. El mapping interactiu és una bona oportunitat per millorar l’engagement dels espectadors, que passen de ser mers observadors a participants actius en l'obra.
Altrament, en el sector nupcial el videomapping és una tècnica ideal per als casaments d'estiu que se celebren en espais exteriors, ja que permet aprofitar al màxim l'escenari natural. Les imatges i els vídeos projectats poden ser personalitzats amb la història d'amor de la parella, fotos dels seus records més estimats o fins i tot missatges especials per als convidats, combinat amb les sorprenents animacions 3D que interactuen amb les formes de la superfície de projecció. Així, el video mapping per boda és una manera de sorprendre i emocionar als convidats, deixant-los amb un record inoblidable de la boda.

Aquest estiu, transforma qualsevol espai en un llenç d'art digital amb la màgia del video mapping!

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar