Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

SINOCA és un estudi creatiu audiovisual conduït per Sílvia Isach i radicat a l'àrea de Barcelona treballant per tot el món. 

Comunica amb imatges tot tipus de contingut utilitzant un ampli ventall de tècniques i nous formats. Produeix des de vídeos corporatius, promocionals, d'esdeveniments, animacions motion graphics, fins instal·lacions, escenografies visuals per a teatre i dansa i espectacles innovadors per potenciar la visibilitat dels clients. Pionera en el camp de la realització de video mapping i amb experiència guardonada, crea projectes impactants i únics de comunicació immersiva, tant per a la publicitat empresarial com per a esdeveniments culturals. 

La passió per treballar els conceptes sumat a l’amor per la imatge i les noves tecnologies barrejat amb la creativitat i l'entusiasme fa que SÍNOCA transformi les necessitats dels clients en autèntiques experiències impactants i de ràpida viralitat. La combinació perfecta de seducció i d’interacció per activar els públics i els canals de comunicació participativa.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar