Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Escenografia visual obra teatral Nit de Reis

05/01/2021
La celebració de l'arribada dels Reis d'Orient al Vendrell enguany ha adoptat un nou format estàtic mitjançant la creació d’una experiència teatral captivadora. L'espectacle “Un viatge a l’Orient” ha comptat amb una gran pantalla LED d'11 metres d'ample x 5 metres d'altura a l’escenari en la que s’hi ha projectat el contingut visual que Sínoca ha dissenyat i realitzat per a l’ocasió. En la producció teatral l’escenografia visual ha tingut un paper crucial per crear l’atmosfera desitjada amb escenaris visualment atractius al mateix temps que n’ha potenciat la narració i ha evocat emocions concretes al públic en la nit més màgica de l'any.

L'escenografia visual s'utilitza en diversos camps, en aquest cas el teatre, però també en esdeveniments, exposicions, instal·lacions i televisió. L'ús de projeccions en una producció teatral pot oferir diversos avantatges millorant l'experiència global per al públic i contribuint a la narració. D’una banda, el contingut visual projectat pot transformar l'escenari en diferents entorns, paisatges o escenaris que seria difícil, o poc pràctic, de crear físicament. Pot proporcionar visuals impressionants, creant telons de fons immersius i dinàmics que milloren l'atmosfera de l'obra transportant el públic a diferents moments i llocs. D’altra banda, les projeccions poden servir com una potent eina de narració, ajudant a transmetre informació, emocions i simbolisme, podent proporcionar context o emfatitzar temes destacables. Al mateix temps, les projeccions ofereixen flexibilitat i adaptabilitat en l'escenografia. Poden canviar i evolucionar fàcilment al llarg de l'actuació, permetent transicions fluides entre escenes o ubicacions. Aquesta versatilitat permet que la producció representi de manera eficient diversos escenaris sense necessitat de grans canvis de conjunt, reduint el temps d'inactivitat i mantenint el ritme de la interpretació. També es poden utilitzar per crear efectes visuals que afegeixen espectacularitat i màgia a l'actuació. Combinant imatges projectades amb actors en directe o altres elements escènics, és possible aconseguir il·lusions, transformacions o elements fantàstics que, d'altra manera, serien difícils d'aconseguir a la pràctica.

Tot això ha contribuït a l'encant i la meravella d’aquesta Nit de Reis, una experiència teatral inspiradora i immersiva que ha conservat la il·lusió i l’emoció dels nens i nenes.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar