Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

ESPECTACLE DE DANÇA I MAPPING

L'espectacle "Las Mil y una Noches con Mozart" és una adaptació d'un clàssic de la literatura en el qual les històries explicades per Sherezade són substituïdes per dansa oriental i tribal fusió i les accions del Sultà són representades per acrobàcies i emocionants números d'equilibri . Una nova versió d'aquesta obra literària que aposta per les tecnologies audiovisuals donant forma a un espectacle dance mapping combinat amb diferents disciplines artístiques com la literatura, la música i la filosofia.
L'escenografia de l'espectacle està composta per vídeo projeccions que submergeixen l'espectador en una atmosfera màgica, misteriosa i emocionant a través d'efectes 3D i de la interacció dels propis actors / ballarins generant un ambient vibrant i sensacional.
Una aposta per mostrar la història de Xahrazad des d'una perspectiva real de gènere que reconegui l'esclavitud emmascarada en la qual sempre es va trobar. Un altre personatge femení apareixerà al costat de la protagonista, La Reina de la Nit, robada de la famosa òpera de Mozart la Flauta màgica, serà qui acompanyarà les nits de Sherezade.
Més enllà de ser un conte reaccionari i optimista amb final feliç, les dones han de travessar les diferents transformacions de l'esperit que proposa la filosofia de Nietzsche: el camell, que obeeix, el lleó, que crida llibertat i el nen que juga, oblida i reinventa de nou, afirmant sempre la vida i produint noves realitats.

Intèrprets: Esalim, Naadeva i Othmane Bouamar
Disseny vídeo projeccions: Sinoca
Dramatúrgia i coreografia: Esalim i Naadeva
Disseny de Llums: Francis Rubio
Adaptació musical: Fernando Depiaggi, Esalim, D. Bermúdez, Rubén Soto i Carlos Garcia

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar