Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Espectacle de mapping 3D pioner dins la sala d’un cinema

10/05/2019
El passat divendres 10 de maig al cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès, el compositor musical Roger Subirana i l'artista visual Sílvia Isach, aka Sínoca, van dur a terme una experiència pionera de mapping audiovisual mai abans realitzada a la sala d'un cinema i amb una excel·lent acollida per part del públic.
Una vetllada que ha estat el primer dels actes estrella amb el qual el cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès va celebrar el seu 25è aniversari i amb el que Roger Subirana va presentar el seu desè disc, Symbiphonic, amb un concert en directe i vídeo projeccions de la mà de Sínoca en un lloc tan especial. L’escenari que li donava forma es caracteritzava per una instal·lació formada per dues pantalles: la pròpia del cinema, de 9 metres d'ample, i una segona pantalla davant en forma de monòlit, creant d'aquesta manera un espai 3D.
És així que el colofó final de l’espectacle va ser una obra inèdita de videomapping immersiu, emotiva, experimental, transgressora i de caràcter futurista, inspirada en la pel·lícula '2001: una odissea de l'espai' d’Stanley Kubrick i titulada “Kubrick’s Odyssey 2019”. Un espectacle innovador que activa els estímuls sensorials traspassant-ne la pantalla gràcies a la fusió dels efectes sonors i la música amb les imatges sobre les dues superfícies. Es va aconseguir crear quelcom nou tant per nosaltres mateixos com per als espectadors, emprant l’experimentació amb els sons i amb la imatge 3D que reacciona a aquests.

Aquesta innovadora fórmula d’espectacle va treure a la llum el potencial que tenen les sales de cinema obrint-les a noves fórmules amb les que les sales de cinema puguin atraure un altre tipus de públic, a més del pròpiament cinèfil, i fer del cinema un espai molt més atractiu a la cultura en un sentit molt més ampli que l'actual.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar