Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Espectacle inaugural Festa Major Palau-solità i Plegamans

La festa grossa de Palau-solità i Plegamans enguany va arribar sota el lema “Embarca’t en la Festa Major 2018”. Un homenatge a La Mediterrània, al mar, al clima i a la seva dieta. D’aquesta manera, el tradicional pregó es va substituir per un espectacle inaugural de Festa Major titulat “Medusa” inspirat en el fons del mar, de la companyia Artristras i acompanyat d’un videomapping que va reforçar l’ambientació d’aquest aportant-li més espectacularitat.
A la sortida del sol, un vaixell blanc porta sobre un mar imaginari poblat d'éssers fabulosos. Un espectacle de carrer, fresc i ple de fantasia amb diferents situacions dramàtiques reforçades amb les projeccions mapping sobre la façana de l’Ajuntament.
La música, la dansa, la manipulació d'objectes voluminosos, el video mapping i l'element sorpresa es van barrejar per captivar el públic que va omplir la plaça de gom a gom, submergint-lo en un somni marí. El viatge és guiat per un vaixell blanc, acompanyat de meduses, peixos i un mar musical i visual. En aquest viatge poètic, el vaixell, ha d’obrir-se camí a través de les boires i lluitar contra les adversitats salvatges amb éssers perillosos.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar