Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Sinoca

Qui som

SINOCA és un estudi audiovisual multidisciplinari conduït per Silvia Isach i radicat a l'àrea de Barcelona treballant per tot el món.

Que fem

Comuniquem amb imatges tot tipus de contingut utilitzant un ampli ventall de tècniques i nous formats. Llegir més

Serveis

A SÍNOCA cobrim tot un ventall de serveis audiovisuals, des de la consulta fins a la concepció, la planificació i la realització del projecte. Tant si esteu interessats en video mapping, en el disseny d'escenografia, en la producció de contingut de vídeo, en la gravació i edició d’esdeveniments o la realització d'instal·lacions multimèdia.

Saber-ne més

Últimes Notícies

A la nostra secció de notícies et presentem des dels projectes realitzats, passant per les últimes novetats del món del vIdeo mapping fins a la participació en esdeveniments de diferents països del món.
Veure totes
 • 04/11/2018
  CAKE MAPPING SOBRE PASTÍS DE BODA

  CAKE MAPPING SOBRE PASTÍS DE BODA

  Aquest cap de setmana el pastís de boda de l'Astrid i Xavi es va convertir en el més espectacular gràcies al video mapping. Un pastís de noces d'última tendència diferent al tradicional amb animacions personalitzades projectades sobre el pastís.
 • 26/08/2018
  VIDEO MAPPING DE LA FESTA MAJOR DE VILAFRANCA 2018

  VIDEO MAPPING DE LA FESTA MAJOR DE VILAFRANCA 2018

  “El Somni del Drac”, un espectacle de video mapping amb música de Roger Subirana i mapping de Sílvia Isach sobre la Festa Major de Vilafranca del Penedès, ha sigut uns dels actes previs de la més típica que ha causat més furor.

Premis

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar