Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Video Mapping a Barcelona | Sinoca Studio

Sinoca

Qui som

SINOCA és un estudi audiovisual multidisciplinari conduït per Silvia Isach i radicat a l'àrea de Barcelona treballant per tot el món.

Que fem

Comuniquem amb imatges tot tipus de contingut utilitzant un ampli ventall de tècniques i nous formats. Llegir més

Serveis

A SÍNOCA cobrim tot un ventall de serveis audiovisuals, des de la consulta fins a la concepció, la planificació i la realització del projecte. Tant si esteu interessats en video mapping, en el disseny d'escenografia, en la producció de contingut de vídeo, en la gravació i edició d’esdeveniments o la realització d'instal·lacions multimèdia.

Saber-ne més

Últimes Notícies

A la nostra secció de notícies et presentem des dels projectes realitzats, passant per les últimes novetats del món del vIdeo mapping fins a la participació en esdeveniments de diferents països del món.
Veure totes
 • 27/12/2020
  mapping la fàbrica de joguines

  mapping la fàbrica de joguines

  La Fàbrica de Joguines és on es recepcionen les cartes dels infants dirigides als Reis Mags, es construeixen els regals i s'empaqueten. Un espai màgic tant per dins com per fora amb la façana animada pel video mapping que viatja per diferents desitjos dels infants plens de color, llum i diversió.
 • 27/12/2020
  mapping teatral

  mapping teatral "la fàbrica de caramels"

  Vet aquí la fàbrica de caramels dels Reis Mags a L'Hospitalet. Un espectacle infantil de la companyia de teatre i circ de carrer La Industrial Teatrera interactuant amb les projeccions mapping sobre la façana de Torre Barrina.

Premis

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar