Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Experiència de mapping immersiu dins un cinema

10/05/2019
El passat divendres 10 de maig al cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès, el compositor musical Roger Subirana i l'artista visual Sílvia Isach van dur a terme una experiència pionera de mapping audiovisual a la sala d'un cinema i amb una excel·lent acollida per part del públic.
Una vetllada que ha estat el primer dels actes amb el qual el cinema Kubrick de Vilafranca del Penedès va celebrar el seu 25è aniversari. L’escenari que li donava forma es caracteritzava per una instal·lació formada per dues pantalles: la pròpia del cinema, de 9 metres d'ample, i una segona pantalla davant en forma de monòlit, creant d'aquesta manera un espai 3D amb les imatges immersives.
És així que el colofó final de la celebració va ser una obra inèdita de videomapping emotiva, experimental, transgressora i de caràcter futurista, inspirada en la pel·lícula '2001: una odissea de l'espai' d’Stanley Kubrick i titulada “Kubrick’s Odyssey”. Un espectacle innovador que activa els estímuls sensorials traspassant-ne la pantalla mitjançant la fusió del contingut visual projectat sobre les dues superfícies amb els efectes sonors i la música.

Aquesta innovadora fórmula d’espectacle va treure a la llum el potencial que tenen les sales de cinema obrint-les a noves fórmules amb les que les sales de cinema puguin atraure un altre tipus de públic, a més del pròpiament cinèfil, i fer del cinema un espai més atractiu a la cultura en un sentit més ampli que l'actual.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar