Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Face Volition, video mapping interactiu

27/10/2023
El video mapping arquitectònic s'ha convertit en una de les atraccions més destacades a festivals de tot el món. Aquesta tècnica combina la projecció de vídeo amb l'arquitectura, transformant edificis i estructures en llenços vibrants i enèrgics. Si, a més, al mapping hi afegim interactivitat amb el públic es millora l'experiència i l’engagement amb aquest.
El mapping 3D interactiu Face Volition (Faç a voluntat) n'és un exemple. El concepte mal·leable de la bellesa ha estat el motor de l’obra d’art. En ell Isach explora qüestions socials de la identitat mitjançant un viatge audiovisual per la representació de la imatge i el caràcter performatiu de la representació del jo en un joc de transformació formal de la façana de Roca Umbert.
Quanta veracitat hi ha en les imatges que projectem del nostre ésser? Amb el fenomen de les xarxes socials, l'autoretrat ofereix una imatge parcial de la persona representada mitjançant filtres. El mapping Face Volition indaga en aquest ús de màscares que exploren la naturalesa performativa de la identitat on les persones partícips exposen la seva vida en un joc continu entre l'artificialitat i la naturalitat. La forma és transitòria i es pot mudar a voluntat. D'aquesta manera, el desenllaç del mapatge planteja una experiència interactiva en què la tecnologia digital permet que l'espectador modifiqui de manera directa l'aspecte del rostre i el contingut visual projectat a través dels gestos i el moviment, mitjançant processos i algorismes de composició visual generativa dissenyats per l'artista.
El projecte de videomapping s'ha estrenat al festival Panoràmic de Granollers el qual examina la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes en les arts visuals i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals.

Concepte, Direcció d'Art, Disseny i Animació: Sílvia Isach
Música: Juan J. Ochoa
Producció: Festival Panoràmic

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar