Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

mapping al bosc

26/05/2021
“Photosynthesis” és una intervenció audiovisual in-situ sobre la natura. Un projecte de video mapping al bosc creat per l’artista visual Sílvia Isach i el compositor musical Roger Subirana.
El mapping posa en valor la naturalesa i genera visibilitat de la temàtica ecològica inspirant-se en la font d’energia de totes les formes de vida, un fenòmen natural conegut com a fotosíntesi. En comptes d’utilitzar una superfície de projecció mapping tradicional com seria un edifici, una pantalla o una escenografia teatral, s’han emprat les superfícies orgàniques que es troben al bosc mostrant el potencial creatiu del videomapping en entorns orgànics.
Amb Photosynthesis s’investiga les possibilitats narratives de l’audiovisual en diàleg amb altres disciplines com la biologia i l’ecologia amb un discurs i narrativa que aborda qüestions ambientals. Un espectacle immersiu, visual i sonor inspirat en aquest procés bioquímic que es divideix en tres fases: l’absorció de la llum, la transformació de la font de carboni i l’alliberació d’oxigen.
Amb aquesta obra, Subirana i Isach submergeixen al públic en una experiència perceptiva que redescobreix un lloc màgic i particular d’una forma única: el bosc de nit personificat mitjançant els visuals reactius al so envolvent.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar