Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

MAPPING ENCESA DE LLUMS A TIANA

28/11/2020
Un dels actes nadalencs que s'ha convertit en una tradició en molts municipis és l'Encesa de Llums. Aquesta ja no consisteix només en encendre els llums amb un interruptor sinó que s'ha carregat de creativitat i sorpresa gràcies al video mapping.
Tiana és una de les localitats que ha apostat per donar el tret de sortida a les festes de Nadal amb la màgia del mapping sobre la façana de l'Ajuntament. Un acte amb aforament limitat adaptat a les normes Covid-19 al que el públic ha pogut assistir repartit en diferents franges horàries i que degut a l'èxit d'audiència es va repetir al dia següent.

Més que mai, la població necessita distreure's i animar-se i el videomapping és una alternativa que reuneix molts avantatges a poder ser realitzat en temps de pandèmia sense risc de contagi. D'una banda es tracta d'un espectacle audiovisual a gran escala que pot ser vist des de diferents posicions i a l'aire lliure. A més, es pot repetir varies vegades al llarg de la tarda-vespre per repartir a la ciutadania en petits grups i, per exemple, assentats en cadires separades.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar