Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies

 • 26/05/2021
  mapping al bosc

  mapping al bosc

  Un video mapping audiovisual orgànic que dóna veu al bosc mitjançant les projeccions reactives al so envolvent. Creat pel músic Roger Subirana i l'artista visual Sílvia Isach, "Photosynthesis" tracta de la font d'energia de totes les formes de vida. Una experiència visual i sonora immersiva sobre aquest procés bioquímic que es divideix en tres fases: l'absorció de la llum, la transformació de la font de carboni i l'alliberament d'oxigen.
 • 27/12/2020
  mapping la fàbrica de joguines

  mapping la fàbrica de joguines

  La Fàbrica de Joguines és on es recepcionen les cartes dels infants dirigides als Reis Mags, es construeixen els regals i s'empaqueten. Un espai màgic tant per dins com per fora amb la façana animada pel video mapping que viatja per diferents desitjos dels infants plens de color, llum i diversió.
 • 27/12/2020
  mapping teatral

  mapping teatral "la fàbrica de caramels"

  Vet aquí la fàbrica de caramels dels Reis Mags a L'Hospitalet. Un espectacle infantil de la companyia de teatre i circ de carrer La Industrial Teatrera interactuant amb les projeccions mapping sobre la façana de Torre Barrina.
 • 28/11/2020
  MAPPING CONTE DE NADAL TIANENC

  MAPPING CONTE DE NADAL TIANENC

  Te, el follet dels 9 pins. Mapping del conte de Nadal Tianenc.
  Encesa de Llums de Nadal a Tiana el 28 i 29 de novembre de 2020.
 • 28/11/2020
  MAPPING ENCESA DE LLUMS A TIANA

  MAPPING ENCESA DE LLUMS A TIANA

  Un dels actes nadalencs que s'ha convertit en una tradició en molts municipis és l'Encesa de Llums. Aquesta ja no consisteix només en encendre els llums amb un interruptor sinó que s'ha carregat de creativitat i sorpresa gràcies al video mapping.
 • 16/05/2020
  NOVA REEL DE MAPPING EN EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUM

  NOVA REEL DE MAPPING EN EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUM

  El 16 de maig se celebra el Dia Internacional de la Llum per sensibilitzar sobre el paper central de la llum en el món modern. Coincidint amb aquesta data, Sínoca ha presentat la nova reel de mapping per destacar també el paper que juga la llum amb l'art, la cultura i la tecnologia. És una selecció de sorprenents projectes de video mapping recents així com d'alguns anys enrere.

 • 10/05/2020

  "Filmiphonic": Dibuix, Video Mapping i bandes sonores

  "Filmiphonic" és una proposta multimedia creada durant el confinament i que recopila fragments d'algunes bandes sonores de la història del cinema interpretades per Roger Subirana a les quals Sílvia Isach, aka Sínoca, hi ha posat la imatge mitjançant la il.lustració, l'animació digital i el video mapping. Una fusió de l'artesanal amb la tecnologia.
 • 27/03/2020
  PROJECCIONS MAPPING PER AMENITZAR EL CONFINAMENT

  PROJECCIONS MAPPING PER AMENITZAR EL CONFINAMENT

  Per fer més suportable el confinament pel coronavirus, aquests dies s'han vist moltes iniciatives creades per entretenir i amenitzar el pas dels dies. És així que Sílvia Isach també ha volgut contribuir en la causa animant a la ciutadania mitjançant projeccions mapping sobre la façana del pis de davant i d'aquesta manera crear un pont d'unió festiu entre el veïnatge amb missatges esperançadors.
 • 24/01/2020
  ESCENOGRAFIA VISUAL AMB MAPPING

  ESCENOGRAFIA VISUAL AMB MAPPING

  La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort enguany ha donat un pas més en innovació incorporant l'ús de les noves tecnologies visuals en combinació amb arts multidisciplinars com la dança i la música. Un exemple n'és el video mapping realitzat sobre les lletres MA que va servir d'escenografia ambiental per la inauguració i l'entrega de premis.
 • 19/10/2019
  FESTIVAL PANORÀMIC - MAPPING KUBRICK'S ODYSSEY

  FESTIVAL PANORÀMIC - MAPPING KUBRICK'S ODYSSEY

  L'obra de video mapping i art sonor "Kubrick's Odyssey 2019" segueix itinerant en diferents indrets i el cap de setmana del 19 d'octubre es va exhibir al Festival Panoràmic de Granollers celebrat a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert. Un festival que explora la relació entre el cinema i la fotografia promovent i incentivant la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals contemporànies.
 • 01/10/2019
  EL 4 D'OCTUBRE L'ESPECTACLE

  EL 4 D'OCTUBRE L'ESPECTACLE "SYMBIPHONIC + KUBRICK'S ODYSSEY" ARRIBA AL CINEMA DE SANT BOI DE LLOBREGAT

  El divendres 4 d'octubre realitzarem per primera vegada a les sales del Cinema Can Castellet de Sant Boi de Llobregat l'espectacle audiovisual de mapping i música en directe “Symbiphonic”. Es faran dues sessions, la primera a les 20h i l’altra a les 22h. No t'ho perdis!
 • 27/04/2019
  El 10 de maig tindrà lloc un novedós espectacle mai vist dins la sala d'un cinema

  El 10 de maig tindrà lloc un novedós espectacle mai vist dins la sala d'un cinema

  Un espectacle multidisciplinar que engloba la presentació del nou disc de Roger Subirana i el 25è aniversari del cinema Kubrick per a donar lloc a un espectacle audiovisual pioner, mai realitzat abans en un cinema mitjançant el video mapping de Sínoca i el so 3D.