Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Notícies

 • 09/04/2022
  Artista convidada al #Rêveries de Beauvais, França

  Artista convidada al #Rêveries de Beauvais, França

  Del 5 al 9 d'abril ha tingut lloc a Beauvais, França, el Festival #RÊVERIES dedicat a les arts digitals i en el que Sílvia Isach ha sigut l'artista internacional convidada amb un espectacle de video mapping immersiu.
 • 18/12/2021
  La Ricarda, experiència audiovisual immersiva

  La Ricarda, experiència audiovisual immersiva

  Producció audiovisual de l’experiència de projecció immersiva per descobrir la Ricarda durant la Fira Avícola del Prat 2021.
  L’estand municipal de la fira s’ha dedicat a conèixer els espais naturals mitjançant aquesta experiència audiovisual immersiva que endinsa a la ciutadania a poder gaudir de la gran bellesa i riquesa mediambiental de la Ricarda.
 • 04/10/2021
  Video Mapping Festival, França

  Video Mapping Festival, França

  Sínoca és artista convidada al Video Mapping Festival de França amb la realització d’un mapping arquitectònic a la façana del Crédit Mutuel Nord Europe Richebé Square de Lille i amb la impartició d’una conferència al congrés IBSIC (Image Beyond the Screen International Conference).

 • 07/09/2021
  Sínoca x Omega dB live A/V

  Sínoca x Omega dB live A/V

  Avançament del nou show audiovisual amb el músic OMEGA dB. A/V set fruit de la sinergia artística de l'artista visual SÍNOCA amb el músic.
 • 18/06/2021
  Premi Estela Dones d'Empresa

  Premi Estela Dones d'Empresa

  Sílvia Isach rep el Premi Estela Dones d'Empresa 2021 durant La Nit de l’Empresa FEGP de la mà del vicepresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Puigneró.
 • 26/05/2021
  Mapping audiovisual al Bosc

  Mapping audiovisual al Bosc

  Un video mapping audiovisual orgànic que dóna veu al bosc mitjançant les projeccions reactives al so envolvent. "Photosynthesis" tracta de la font d'energia de totes les formes de vida. Una experiència visual i sonora immersiva sobre aquest procés bioquímic.
 • 27/12/2020
  Mapping la fàbrica de joguines

  Mapping la fàbrica de joguines

  La Fàbrica de Joguines és on es recepcionen les cartes dels infants dirigides als Reis Mags, es construeixen els regals i s'empaqueten. Un espai màgic tant per dins com per fora amb la façana animada pel video mapping que viatja per diferents desitjos dels infants plens de color, llum i diversió.
 • 27/12/2020
  Mapping teatral

  Mapping teatral "La fàbrica de caramels"

  Vet aquí la fàbrica de caramels dels Reis Mags a L'Hospitalet. Un espectacle infantil de la companyia de teatre i circ de carrer La Industrial Teatrera interactuant amb les projeccions mapping sobre la façana de Torre Barrina.
 • 28/11/2020
  MAPPING ENCESA DE LLUMS A TIANA

  MAPPING ENCESA DE LLUMS A TIANA

  Un dels actes nadalencs que s'ha convertit en una tradició en molts municipis és l'Encesa de Llums. Aquesta ja no consisteix només en encendre els llums amb un interruptor sinó que s'ha carregat de creativitat i sorpresa gràcies al video mapping.
 • 28/11/2020
  MAPPING CONTE DE NADAL TIANENC

  MAPPING CONTE DE NADAL TIANENC

  Te, el follet dels 9 pins. Mapping del conte de Nadal Tianenc.
  Encesa de Llums de Nadal a Tiana el 28 i 29 de novembre de 2020.
 • 16/05/2020
  NOVA REEL DE MAPPING EN EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUM

  NOVA REEL DE MAPPING EN EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUM

  El 16 de maig se celebra el Dia Internacional de la Llum per sensibilitzar sobre el paper central de la llum en el món modern. Coincidint amb aquesta data, Sínoca ha presentat la nova reel de mapping per destacar també el paper que juga la llum amb l'art, la cultura i la tecnologia. És una selecció de sorprenents projectes de video mapping recents així com d'alguns anys enrere.

 • 10/05/2020

  "Filmiphonic": Dibuix, Video Mapping i bandes sonores

  "Filmiphonic" és una proposta multimedia creada durant el confinament i que recopila fragments d'algunes bandes sonores de la història del cinema interpretades per Roger Subirana a les quals Sílvia Isach, aka Sínoca, hi ha posat la imatge mitjançant la il.lustració, l'animació digital i el video mapping. Una fusió de l'artesanal amb la tecnologia.