Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

NOVA REEL DE MAPPING EN EL DIA INTERNACIONAL DE LA LLUM

16/05/2020
El 16 de maig se celebra el Dia Internacional de la Llum per sensibilitzar sobre el paper central de la llum en el món modern i les seves solucions eficients als reptes mundials actuals.
Coincidint amb aquesta data i tenint en compte que la projecció mapping és una tecnologia sostenible basada en la llum, Sínoca ha presentat la nova reel de mapping per destacar també el paper que juga la llum amb l'art, la cultura i la tecnologia. És una selecció de projectes recents de video mapping així com d'alguns anys enrere. Hi podem veure projectes impressionants de mapping 3D en edificis icònics, altres obres d’instal·lacions i videomapping en interiors, també espectacles de dansa amb escenografia visual i altres esdeveniments on s’ha utilitzat la llum per convertir superfícies en art i comunicació màgica.
És una veritable prova del gran impacte que produeix el mapping audiovisual en el món dels esdeveniments i en altres àrees d’aplicació, donant vida a suports estàtics i submergint així l'espectador en una experiència de realitat augmentada inoblidable amb una ràpida viralitat. Tant si es tracta de definir un abans com un després d’una marca, de buscar una impressió indeleble a la ment del públic o de voler explorar noves tècniques per atraure consumidors, les possibilitats del mapping són il·limitades i aconsegueix resultats òptims.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar