Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Producció audiovisual de la museïtzació de La Quadra

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha comptat amb SÍNOCA per proposar i portar a terme la producció audiovisual del nou espai dels balls populars i festes majors del municipi. Un espai destinat a la conservació i la difusió del patrimoni local i de la cultura popular.
La proposta audiovisual executada consta de dues projeccions. Una amb un format novedós projectada al terra de l’espai i que sorprèn al visitant només entrar endinsant-lo a sentir la festa als seus peus amb les imatges i el so. L’altra projecció és a la paret, on s’hi reprodueix un vibrant reportatge editat amb l'enregistrament de les festes majors del municipi i amb el que es pot viure els valors emocionals de la festa i l’experiència.
Tanmateix, SÍNOCA també ha produït els recursos audiovisuals de cada ball per la tauleta interactiva que serveix de guia informativa i el reportatge fotogràfic dels seguicis festius.
La inauguració de La Quadra es va convertir en una petita festa major avançada, amb la participació de la gran majoria dels balls en una cercavila i amb un acte de benvinguda al nou espai inaugurat amb un video mapping sobre la façana principal.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar