Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

PROJECCIONS MAPPING PER AMENITZAR EL CONFINAMENT

27/03/2020

Ens trobem en un moment excepcional conseqüència de l’epidèmia de coronavirus. Un problema col·lectiu i que entre tots hem d'ajudar a contenir i reduir el contagi restant solidaris aïllats a les nostres llars.
Per fer més suportable el confinament, aquests dies estem veient moltes iniciatives creades per entretenir i amenitzar el pas dels dies. Per exemple, sortir a les 8 del vespre als balcons a homenatjar els professionals sanitaris amb un aplaudiment s'ha convertit en una rutina a moltes llars. En molts casos, aquest moment del dia s'ha convertit també en un instant per evadir-se del tancament i animar la quarantena amb música i actuacions que improvisen des de les terrasses artistes de tota mena. És així que Sílvia Isach també ha volgut contribuir en la causa animant a la ciutadania mitjançant projeccions mapping i d'aquesta manera crear un pont d'unió festiu entre el veïnatge. La façana del bloc de pisos que té davant l'ha embellit convertint-la en art gràcies al video mapping interactuant amb les finestres al ritme de la música amb llum i moviment en combinació amb missatges de suport, esperança i ànims. Un moment de gratitud de tota la comunitat aplaudint, el campanar repicant les campanes, l'himne de la quarantena "Resistiré" del Duo Dinámico sonant des d'un terrat i les imatges del VJ mapping a gran escala animant i omplint de color i alegria aquest moment eufòric.


Des d'aquí, un fort agraïment a tothom pel seu esforç i sobretot al del personal que cada dia arrisca les seves vides per nosaltres. Ens en sortirem i enfortits!

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar