Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

The New Catalan Ensemble

The New Catalan Ensemble és una formació de caràcter estable, encapçalat pel multiinstrumentista Manu Sabaté, que neix amb la voluntat d'incorporar el so dels instruments tradicionals catalans a altres àmbits musicals, partint de la fusió com a vehicle d'expressió artística. Músics d'estil i procedència diversa acosten els seus respectius llenguatges en un exercici que, en la seva segona producció, investiga les arrels musicals ètniques.
Aquesta formació està integrada per Manu Sabaté (gralla, clarinets i direcció musical), Anna Ferrer (veu), Adrià Grandia (viola de roda i gralla), Magí Canyelles (tenora i saxo tenor), Bernat Torras (percussió), Martí Hosta (percussió), Cisco Cardona (guitarra) i Sílvia Isach a les videoprojeccions.

Per al seu nou projecte musical titulat “Ruralisme Il.lustrat”, SÍNOCA va dissenyar una pantalla en forma d'ulleres seguint el grafisme del disc i en aquesta s’hi projectaven les imatges animades al ritme de la música durant els concerts que van compondre la gira.

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar