Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Video mapping

Què és el vídeo mapping?

És la tècnica de projecció de vídeo aplicable sobre tot tipus de suports, també coneguda com mapping 3D, video mapping o projecció mapping. Una forma particular de realitat augmentada en la que es crea el contingut audiovisual adaptat a la forma de la superfície estàtica sobre la qual es va a projectar.

Les imatges del mapping de cada projecte són creades de forma exclusiva per a cada superfície i encaixades en ella a la perfecció perquè aquesta cobri vida. D'aquesta manera, gràcies al mapping 3D, s'aconsegueix una experiència d'usuari fascinant i inoblidable per a l'espectador.

Gràcies als avenços tecnològics, el vídeo mapping ha guanyat popularitat i accessibilitat, tant en esdeveniments, en publicitat, com en l'escena artística contemporània. Institucions i empreses troben el videomapping un aliat perfecte de promoció i de màrqueting experiencial per a aconseguir, d'una manera diferent i actual, l'impacte exitós que busquen en l'audiència.

Som especialistes en vídeo mapping 

Sínoca treballa aquesta revolucionària forma d'atreure mirades demostrant fins a quin punt el mapping pot optimitzar la potència d'un missatge o concepte mitjançant la unió d'art, tecnologia i comunicació. Tant si es tracta de definir un abans i un després d'una marca, de deixar una impressió inesborrable en la ment del públic o d'explorar noves tècniques per atraure consumidors, les possibilitats de la projecció mapping són il·limitades per a diferents àmbits d'aplicació i amb resultats òptims.

La passió per treballar conceptes, l'amor per la imatge i les noves tecnologies barrejat amb creativitat i entusiasme és el motor de Sínoca per transformar les necessitats dels clients en autèntiques experiències impactants i de ràpida viralitat. Amb aquest mètode us obrim un gran espectre de propostes originals realitzant vídeo mapping projectat sobre qualsevol tipus de superfície que transformem en un immersiu viatge visual. Ja sigui mapping arquitectònic sobre façana d'edifici, mapping sobre un cotxe, sobre productes de retail, sobre instal·lacions, mapping sobre cos humà, mapping cake sobre un pastís de boda, videomapping dins de museus, sobre escenografies de concerts i teatre, projeccions mapping per dansa, entre d'altres formats. Si necessites assessorament o tens una idea per al teu projecte de vídeo mapping, posa't en contacte amb nosaltres.

Projectes

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar