Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Video mapping

Què és el vídeo mapping?

És la tècnica de projecció de vídeo aplicable sobre tot tipus de suports, també coneguda com mapping 3D, video mapping o projecció mapping. Una forma particular de realitat augmentada en la que es crea el contingut audiovisual adaptat a la forma de la superfície estàtica sobre la qual es va a projectar.

Les imatges del mapping de cada projecte són creades de forma exclusiva per a cada superfície i encaixades en ella a la perfecció perquè aquesta cobri vida. D'aquesta manera, gràcies al mapping 3D, s'aconsegueix una experiència d'usuari fascinant i inoblidable per a l'espectador.

En quin tipus d’esdeveniments es pot utilitzar la projecció mapping?

Amb els avenços tecnològics, el video mapping ha guanyat popularitat i accessibilitat en diferents camps com són l’art, la cultura i l’educació, en format d’espectacles audiovisuals, festivals, exposicions i actes inaugurals, igual que en esdeveniments socials com els casaments i les festes locals com la Festa Major i el Nadal. També en esdeveniments corporatius dins de conferències, fires comercials i celebracions i en el món de la publicitat, per promoció de productes, llançament de marques i anuncis.

Institucions i empreses troben el mapping 3D un aliat perfecte de màrqueting experiencial per aconseguir, d'una manera diferent i actual, l'impacte exitós que busquen en l'audiència al mateix temps que comunicar missatges de forma creativa i memorable. L’atractiu del videomapping és evident per a les autoritats locals: és un esdeveniment accessible per a tothom, espectacular, innovador, positiu i aglutinador que mostra el patrimoni, amb impactes positius en termes d’economia i imatge. S’ha demostrat que el mapping també funciona com una palanca clau per al desenvolupament del turisme i, fins i tot, augmenta les xifres de visitants en temporada baixa, obrint així noves possibilitats per atraure visitants.

Som especialistes en video mapping

Sínoca disposa d’una amplia experiència en el sector de la projecció mapping, treballant des de fa quasi dos dècades aquesta forma revolucionària d'atreure mirades mitjançant la transformació d’espais quotidians en mons fascinants. Amb un disseny creatiu i compromís, demostrem fins a quin punt el videomapatge pot optimitzar la potència d'un missatge o concepte mitjançant la unió d'art digital, comunicació i tecnologia audiovisual. Tant si es tracta de decorar amb llum superfícies urbanes de forma innovadora, de definir un abans i un després d'una marca, de commemorar una efemèride deixant una impressió inesborrable en la ment del públic o d'explorar noves tècniques artístiques per encisar clients, la imaginació i les possibilitats del mapping són il·limitades per a una gran varietat d'aplicacions i amb resultats òptims.

La passió per treballar conceptes, l'amor per la imatge i les noves tecnologies barrejat amb creativitat i entusiasme són el motor de Sínoca per transformar les necessitats dels clients en experiències autèntiques, impactants i de ràpida viralitat. Amb aquest mètode us obrim un gran espectre de propostes originals fent video mapping projectat sobre qualsevol tipus de superfície que transformem en un viatge visual immersiu.

Ja sigui mapping arquitectònic sobre façana d'edifici, mapping sobre un cotxe, sobre productes de retail, sobre instal·lacions, mapping sobre cos humà, mapping cake sobre un pastís de casament, videomapping dins de museus, sobre escenografies de concerts i teatre, projeccions mapping per dansa, entre altres formats. Si estàs buscant una manera innovadora de comunicar-te amb el teu públic i necessites assessorament o tens una idea per al teu projecte de video mapping, posa't en contacte amb nosaltres.

Projectes

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar