Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Tornar

EL 4 D'OCTUBRE L'ESPECTACLE "SYMBIPHONIC + KUBRICK'S ODYSSEY" ARRIBA AL CINEMA DE SANT BOI DE LLOBREGAT

01/10/2019
El divendres 4 d'octubre realitzarem per primera vegada a les sales del Cinema Can Castellet de Sant Boi de Llobregat l'espectacle audiovisual de mapping i música en directe “Symbiphonic”. Es faran dues sessions, la primera a les 20h i l’altra a les 22h.

En la primera part de l’espectacle es podrà gaudir de l'actuació en directe del compositor musical Roger Subirana presentant els nous temes del seu últim disc així com clàssics de la seva trajectòria.

I el que posarà la cirereta al pastís serà l’obra única de videomapping i música que han preparat el compositor i l’artista visual Sílvia Isach (aka Sínoca) inspirada en la pel·lícula “2001: Una odissea de l’espai” titulada “Kubrick’s Odyssey 2019”. Una obra emotiva, experimental, transgressora i de caire futurista. La pantalla del cinema comptarà amb una instal·lació física en forma de monòlit al seu davant, aconseguint, d’aquesta manera, crear un espectacular efecte visual en mapping 3D amb les projeccions que li donaran vida interactuant-hi.

Una experiència immersiva les entrades del qual ja es poden adquirir mitjançant el web https://www.cinemescancastellet.com/symbiphonic o a la taquilla del cinema el mateix dia.