Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes

Tornar

Humanity, mapping al Palau de Karlsruhe

16/08/2023
Del 16 d’agost i fins el 17 de setembre de 2023 s'ha celebrat el festival de la llum Schlosslichtspiele a Karlsruhe, la ciutat alemanya de les media arts de la UNESCO coneguda pel seu ric patrimoni cultural i esperit innovador. Una exhibició fascinant de creativitat i tecnologia d'avantguarda que ha convertit el centre de la ciutat en un espai d’espectacles visuals multimèdia per a tots els públics. Durant quatre setmanes la façana del castell barroc de 170 metres d’ample s'ha transformat en un espai obert per a l’art del video mapping i “Humanity” ha estat un dels projectes de mapping 3D arquitectònic produït per al festival i premiat als Premis BBBank. L’obra de Silvia Isach reflexiona sobre la persona contemporània, una societat digitalitzada i interconnectada que promet infinitat de possibilitats però que, no obstant, la sobrecàrrega d'informació, l’acceleració en constant creixement i la virtualitat fomenten l'alienació, la indiferència i la manca d'identitat. “Humanity” planteja un equilibri sostenible entre les noves tecnologies i les persones, posant en valor l’humanisme i donant més espai a les nostres emocions.
Amb un total de 285.000 visitants, la projecció de videomapping al Light Festival d’aquesta ciutat d’Alemanya ha elevat amb èxit la professió del mapping, combinant a la perfecció tecnologia, invenció creativa il·limitada i participació del públic. Una experiència memorable i captivadora en la que el públic assistent ha estat transportat a un món on l’edifici es converteix en llenç i la llum en la pinzellada de l'art digital.

Concepte, direcció d'art, disseny i animació: Silvia Isach 
Música: Yakov Boldyr
Producció: Nina Wlodarczyk (festival Schlosslichtspiele)

Una producció en col·laboració amb KME | Karlsruhe Marketing und Event GmbH i ZKM | Zentrum für Kunst und Medien Karlsruhe

Contacte

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Ampliar
Tancar